29/09/2023

Представен по време на Cersaie 2023, NEWS 2024 е важно допълнение към текущия каталог на Remer, което, освен че събира всички най-нови иновации в продуктовата гама

  • колекции SLASH & DOT, колекцията ELEMENT, новите вградени решения за вана и душ, комплекти BWT за пречистена вода в кухнята, новите модели душове -

добавя модели със средна височина 12A в новите колекции и в колекциите ABSOLUTE, CLASS LINE и ENERGY и представя в предпремиерен преглед 4 НОВИ КОЛЕКЦИИ на смесители, които ще обогатят гамата за 2024 година: CELEBRITY, CHRONO, METRICA, ATELIER​​.

CELEBRITY (ПРЕДПРЕМИЕРА 2024)

Колекцията CELEBRITY е съставена от монокомандни смесители с елегантен и изтънчен стил. Дизайнът е безвременен, украсен с интарсии от 3 различни модела дръжки: ръкохватка CHESTER, ръкохватка DUNE и ръкохватка BOLD. Картриджът е с диаметър 25 мм, 35 мм за вградените модели​​.

METRICA (ПРЕДПРЕМИЕРА 2024)

METRICA е колекция от монокомандни смесители, идеални за съвременна и привлекателна обстановка. Уникалният дизайн на ръкохватката за смесване придава стил и характер на цялата фигура. Колекцията се базира на картридж с диаметър 25 мм, 35 мм за вградените модели​​.

CHRONO (ПРЕДПРЕМИЕРА 2024)

CHRONO е колекция от монокомандни смесители, вдъхновени от инженерството на времето. Идеалният избор за смесители, който допълва урбанния и индустриален стил на интериора. Картриджът е с диаметър 25 мм, 35 мм за вградените модели​​.

ATELIER (ПРЕДПРЕМИЕРА 2024)

В колекцията от монокомандни смесители ATELIER, декоративните детайли с класически стил украсяват повърхностите на ръкохватката, основата и аератора, създавайки абсолютен баланс на елегантност със съвременните и минималистични форми на корпуса. Колекцията се развива върху картридж с диаметър 25 мм, 35 мм за вградените модели​​.

ELEMENT (НОВОСТИ 2023)

Колекцията от смесители ELEMENT изразява модерна елегантност, благодарение на същността на формите и уникалността на ръкохватката за смесване. Липсата на задни изрезки на ръкохватката и дебелият основен блок с двойно наклонение допринасят за естетическия баланс на цялата фигура. Картридж с керамични дискове Ø 35 мм【25†source】.

SLASH и DOT (НОВОСТИ 2023)

Колекциите SLASH & DOT са две пълни решения за смесители за баня и кухня, които споделят модерен и компактен дизайн. Кръглият корпус на смесителя е базиран на картридж с диаметър 35 мм, свързан чрез мека извивка към устата с плоски повърхности и закръглени ръбове. Ръкохватката във версията SLASH има фиксиран наклон от 11°, който отличава тази колекция от всяко друго предложение в гамата на Remer и придава на смесителите ексклузивен и модерен стил. Ръкохватката във версията DOT от своя страна премахва миксерната пръчка, подчертавайки непрекъснатостта на дизайна и придавайки на цялата колекция по-минималистична елегантност. Картридж с керамични дискове Ø 35 мм